Linnajuhid tänasid elutöö preemia saanud suurettevõtjat

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Neljapäeval tänasid Viljandi linnajuhid linna 2021. aasta elutöö preemia saajat Paavo Mikko Juhani Lampineni.
Neljapäeval tänasid Viljandi linnajuhid linna 2021. aasta elutöö preemia saajat Paavo Mikko Juhani Lampineni. Foto: Viljandi linnavalitsus

21. aprillil tänasid Viljandi linnapea Madis Timpson ja linnavolikogu esimees Helmen Kütt linna 2021. aasta elutöö preemia laureaati, aktsiaseltsi Viljandi Aken ja Uks nõukogu esimeest Paavo Mikko Juhani Lampineni.

Et Lampinen ei saanud osaleda Eesti Vabariigi 104. aastapäevale pühendatud kontsertaktusel, kus linna preemiaid jagati, otsustasid linnajuhid Viljandi kõrgeima tunnustuse saanut nüüd isiklikult tehtu eest tänada. Kohtumisel osales ka linnavolikogu aseesimees Peep Aru, kes oli Viljandi linnapea ajal, mil Lampinen Viljandis tegutsema asus.

"Paavo Lampineni panust nii ettevõtjana kui ka Viljandi kultuurielu toetajana ei saa alahinnata. Ta on eest vedanud ettevõtet, mis on üks suurim tööandja meie linnas, ning andnud oma panuse Viljandi kui kultuurse linna kuvandi loomisesse," ütles linnapea Madis Timpson. 

"Paavo Lampinen pälvis elutöö preemia kaaspanuse eest Viljandi erasektori suurimas tööandjas, ettevõttes Viljandi Aken ja Uks ning aja, energia ja rahaliste vahendite panustamise eest Viljandi linna ja maakonna mitteärilistele tegevustele. Viljandlased on talle selle eest tänulikud," sõnas linnavolikogu esimees Helmen Kütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles