Ruudu-jooneliste vihikute tegija valiti parimate õpilasfirmade sekka

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Kitzbergi gümnaasiumi kümnenda klassi õpilaste asutatud õpilasfirma Note-it valiti Eesti parimate õpilasfirmade sekka. Fotol on Berit Kask (kukil) ja Kädi Pärn.
Kitzbergi gümnaasiumi kümnenda klassi õpilaste asutatud õpilasfirma Note-it valiti Eesti parimate õpilasfirmade sekka. Fotol on Berit Kask (kukil) ja Kädi Pärn. Foto: Erakogu

Kitzbergi gümnaasiumi kümnenda klassi tüdrukute õpilasfirma Note-it jõudis Eesti parima õpilasfirma võistlusel finaali. Omatehtud ruudu-joonelisi vihikuid esitlema sõidavad Note-iti asutajad uuel nädalal ülemaailmsele õpilasfirmade festivalile Riiga ja seejärel Soome.

«Meie vihikuid saab kasutada mitmes aines,» ütles üks õpilasfirma asutajatest Kädi Pärn. «Seal on koos ruudud ja jooned ehk siis ei ole vaja pead murda, kumba võtta.»

Teine liige Berit Kask lisas, et toode on abiks kas või geograafia õppimises, kui lisaks kirjutamisele on tarvis graafikuid joonistada. Samuti on see justkui kaks vihikut ühes. Koolis olevat juba üsna tavaline, et ühte vihikut kasutatakse kahes aines: ühtpidi avades on näiteks ajalugu ja teistpidi keemia. Note-iti 32-leheküljeline vihik on kujundatud nii, et mõlemale kaanele saab kirjutada ka aine nime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles