Raamatusaak kasvab ja ootab noppijaid

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Viljandi linnaraamatukogus on raamatute kogumise kastid väljas veel selle nädalala lõpuni. Laupäeval tuleb siia hoiuraamatukogu buss, kuhu saavad inimesed korraga ära anda ka suurema koguse üleliigseks muutunud raamatuid.
Viljandi linnaraamatukogus on raamatute kogumise kastid väljas veel selle nädalala lõpuni. Laupäeval tuleb siia hoiuraamatukogu buss, kuhu saavad inimesed korraga ära anda ka suurema koguse üleliigseks muutunud raamatuid. Foto: Erakogu

Nädala jagu raamatute kogumist Viljandi linnaraamatukogus on andnud muljet avaldava saagi ja see saak on leidnud juba ka noppijaid. Laupäeval ootab ees ettevõtmise kulminatsioon.

Eesti hoiuraamatukogu üleriigilise kampaaniaga «Anna raamatule uus elu» kogutakse inimestelt ülejäänud raamatuid ja püütakse leida neile uusi lugejaid. Raamatuid jagatakse näiteks teistele raamatukogudele, lasteasutustele, vanglatele ja haiglatele, kuid neid võib kogumiskastist võtta igaüks, kes on raamatukokku astunud. Viljandis on kampaania viimane päev laupäev, 23. aprill, mil siia saabub hoiuraamatukogu kogumisbuss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles