Viljandi noored saavad kandideerida töömalevasse

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Eelmisel suvel said malevlased kultuurmustikaid korjata.
Eelmisel suvel said malevlased kultuurmustikaid korjata. Foto: Saara Silvia Soasepp

Viljandi linnavalitsus andis pressiteate vahendusel teada, et tänasest on linna noortel võimalik kandideerida suvisesse töömalevasse. Viljandi avatud noortetoa noorsootöötaja ja maleva koordinaator Liis Särg ütles, et suvine töömalev pakub tööd 105 Viljandis töötavale või õppivale 13–18-aastasele noorele.

"Sel korral anname võimaluse veelgi suuremal arvul töökatel noortel saada kodukohas koos omaealistega uusi töökogemusi," ütles Liis Särg. Tema sõnul ei tööta kõik noored koos, vaid väiksemate rühmadega ning eri vahetustes. "Malevasuvi on jaotatud nelja vahetusse, millest kolmes on 25 ning ühes 30 noort. Koos töötavad 13–14-aastased malevlased, kelle tööpäev kestab neli tundi, ning 15–18-aastased, kelle tööaeg on kuus tundi päevas," selgitas maleva koordinaator.

Särg lisas, et sellel suvel on malevlastel taas võimalik töötada ka ettevõtjate juures. 2022. aasta malevas pakuvad noortele tööd Coopi ja Maxima Viljandi kauplused, Mahe Eeriksaare osaühing Kolga-Jaanis, osaühing Kärjemari, füüsilisest isikust ettevõtja Terje Ringmets ning Viljandi Linnahooldus. Malevlasele on ette nähtud brutotöötasu 3,86 eurot tunnis. Töömalevasse kandideerimiseks tuleb täita kandideerimisvorm siin.

Malevasse kandideerimine lõpeb 1. mail. Malevasse pääsevad noored selgitatakse välja 2. juuniks. Rohkem infot vahetuste, tööülesannete ning tänavuste rühmajuhtide kohta leiab siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles