Vett jaopärast saava ühistu esimees ei kurda, kuid ootab rikke kõrvaldamist

Margus Haav
, reporter
Copy
Kantreküla elanikel on tulnud viimastel päevadel arvestada veevarustuse pikkade katkestustega.
Kantreküla elanikel on tulnud viimastel päevadel arvestada veevarustuse pikkade katkestustega. Foto: Ants Liigus

"Vett saame praegu kolm korda päevas jupikaupa ja hästi kiirelt tuli organiseeruda, et sellega arvestada," rääkis Viljandis Kantrekülas elav Harlet Orasmaa. Tema on üks nendest, kes elavad piirkonnas, kus veevarustus on mitu päeva häiritud reede hommikul tekkinud rikke tõttu. "Nüüd on päevas üks kindel aeg, sellele saab rihtida näiteks nõudepesu. See on muidugi hea ka, siis saavad nad kindlasti pestud, muidu ehk jääksid seisma."

"Infopuudus oli alguses küll, ei saanud aru, mis toimub," rääkis Orasmaa sellest, mis sai edasi, kui avastas, et vesi on ootamatult kraanist kadunud. "Õnneks naabrinaine avastas info Viljandi veevärgi kodulehelt ja mina edastasin siis selle ühistu esimehena oma maja rahvale. Pole aimugi, kuidas ja kust ma seda oleks pidanud hankima."

Itaalia ja Kalevi tänava elanikel tuleb esmaspäeva õhtupoolikuni arvestada, et vett voolab kraanist ainult kindlatel kellaaegadel ning poole tunni kaupa. Harlet Orasmaa peres kasvab pisut üle aasta vanune laps ja nad varuvad nüüd vett targu arvestusega, et veaks järgmise korrani välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles