COVID-19 Viljandimaale lisandus 19 nakatunut

Margus Haav
, reporter
Copy
Viimase seitsme päeva jooksul on saja tuhande täielikult vaktsineeritud elaniku kohta haiglasse sattunud keskmiselt 0,8 vaktsineeritud inimest päevas.
Viimase seitsme päeva jooksul on saja tuhande täielikult vaktsineeritud elaniku kohta haiglasse sattunud keskmiselt 0,8 vaktsineeritud inimest päevas. Foto: Dmitri Kotjuh

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 3356 koroonaproovi, millest 627 osutus positiivseks. Viljandimaale lisandus 19 uut juhtumit ehk täpselt poole vähem kui eile. 

Viimase seitsme päeva jooksul on saja tuhande täielikult vaktsineeritud elaniku kohta nakatunud keskmiselt 50 vaktsineeritud inimest päevas ja saja tuhande vaktsineerimata inimese kohta keskmiselt 52 vaktsineerimata inimest päevas.

13. aprilli hommikul oli haiglas 266 koroonaviirusega nakatunud patsienti. Neist 100 vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 54 on vaktsineerimata ja 46 on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga. Intensiivravil on kuus ja juhitaval hingamisel neli patsienti.

Viimase seitsme päeva jooksul on saja tuhande täielikult vaktsineeritud elaniku kohta haiglasse sattunud keskmiselt 0,8 vaktsineeritud inimest päevas ja saja tuhande vaktsineerimata inimese kohta keskmiselt 1,6 vaktsineerimata inimest päevas.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 17 haigusjuhtu ja neist viiel juhul vajasid patsiendid hospitaliseerimist sümptomaatilise COVID-19 tõttu. Viimase kümne päeva jooksul on haiglaravile lisandunud keskmiselt 12 sümptomaatilist COVID-19 patsienti päevas.

Suri kolm koroonaviirusega nakatunud inimest, kellest üks oli vaktsineerimata: 80-aastane naine, 94-aastane mees ja 95-aastane naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles