Lähedasi pääseb hooldekodusse vaatama ettevaatlikkusega

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Pärsti pansionaadi juhataja Le Hussar (paremalt teine) ütles, et töötajad jälgivad endiselt hoolega oma tervist, sest koroonaviirus pole ju kuhugi kadunud. Pildil paremal on hooldustöötaja Elle Kiilaspä ja vasakult hooldustöötajad Marika Tarkus, Tiiu Trummal ning Olena Rusnak.
Pärsti pansionaadi juhataja Le Hussar (paremalt teine) ütles, et töötajad jälgivad endiselt hoolega oma tervist, sest koroonaviirus pole ju kuhugi kadunud. Pildil paremal on hooldustöötaja Elle Kiilaspä ja vasakult hooldustöötajad Marika Tarkus, Tiiu Trummal ning Olena Rusnak. Foto: Marko Saarm

Koroonaviiruse tõkestamise üldised reeglid on küll leebeks muutunud, kuid hoolekandeasutustes kehtivad külalistele siiski ettekirjutused.

Pärsti pansionaadi juhataja Le Hussar ütles, et sel aastal on asutuses olnud kaks koroonaviiruse puhangut, millest jäid puutumata vaid üksikud. Et üle 90 protsendi elanikke ja töötajaid on tema sõnul vaktsineeritud ning pansionaat on teinud elanike tervise turgutamiseks C- ja D-vitamiini kuure, on enamik põdemisi olnud kergemate killast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles