Viljandi peatänava tülitrepp sai järjekordse armuaja

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Tallinna tänava äärne trepp ei vasta nõuetele ning linnavalitsus on selle lammutamist nõudnud juba pool aastat.
Tallinna tänava äärne trepp ei vasta nõuetele ning linnavalitsus on selle lammutamist nõudnud juba pool aastat. Foto: Marko Saarm

Mullu suvel omanikule märgukirju ja palveid, sügisel ettekirjutusi ning talvel sunniraha sissenõude toonud trepi tulevik on endiselt lahtine. 4. aprillil sai osaühing Nikollo kurikuulsa trepi korda­tegemiseks kaks nädalat, kuid see seisab oma ebakindlatel tugedel tänini.

16. märtsil saadeti osaühingule Nikollo järjekordne paikvaatluse protokoll, milles sedastati, et endiselt omal kohal seisev trepp tuleb siiski kõrvaldada. «Mul on palve – lõpetage ometi see väiklane kiusamine,» kirjutas Aleksander Laane paar päeva hiljem linnavalitsusele vastu. «Olete juba piisavalt teinud nii rahalist kui tervisekahju. Me ei kasuta eelarveraha ega toetusi tööde tegemiseks. Kogu trepisaaga sai ju lõpuks alguse Viljandi linna enda tegevusest Tallinna tänava üleskaevamisel. Olen teile korduvalt ja korduvalt selgitanud, et me likvideerime selle trepi nagunii – aga selleks on vaja raha ja aega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles