Sakala keskuse süstiti üle tuhande doosi vaktsiini

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Aprillis Sakala keskuses vaktsineerimispunkti enam ei avata, kuid soovijad saavad end koroona vastu süstida lasta haiglas. 
Aprillis Sakala keskuses vaktsineerimispunkti enam ei avata, kuid soovijad saavad end koroona vastu süstida lasta haiglas. Foto: Elmo Riig

Jaanuarist märtsi lõpuni oli soovijatel võimalik end Sakala keskuses ette registreerimata koroonaviiruse vastu vaktsineerida. Sealses vaktsineerimispunktis tehti kokku 1084 doosi vaktsiini.

Abilinnapea Kristjan Mändmaa sõnul ületasid Viljandi linnavalitsuse ja haigla vaktsineerimisprojekti tulemused ootusi. "Hea on tõdeda, et viljandlased suhtuvad vastutustundlikult nii enda kui teiste tervisesse. Käisin ka ise kolmandat doosi saamas ning kiidan haiglaõdesid ja Sakala keskuse töötajaid vaktsineerimise ladusa korralduse eest," ütles abilinnapea.

Aprillis enam Sakala keskuses vaktsineerimispunkti ei avata, sest märtsis vähenes soovijaid iga nädalaga ning vajadust selleks enam ei nähta.

Nii varasema registreerimisega kui registreerimiseta on võimalik end koroonaviiruse vastu vaktsineerida Viljandi haiglas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles