Sinilille heategevusoksjon on keskendunud elamuste müügile

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Õhuväe ohvitseride kogu annetas oksjonile õhuväe ohvitseri vestu.
Õhuväe ohvitseride kogu annetas oksjonile õhuväe ohvitseri vestu. Foto: Erakogu

Täna algas Naiskodukaitse Facebooki lehel nädala kestev heategevuslik oksjon, millel võib võita elamusi ja koolitusi, kuid ka palju väärtuslikke esemeid.

Sinilillekampaania osaks olevat heategevuslikku oksjonit toetavad oma esemetega õhuseiredivisjon, Jalmar Vabarna, Comedy Estonia, Tiit Pruuli, Tallinna loomaaed, Aleksei Turovski, Nikolai Novosjolov, Tõnu Tubli, riigikogu, Tartu linnavalitsus, Neinar Seli, Salvest, Estiko-Plastar, Gustav Cafe, 2. jalaväebrigaad, päästeamet ja teised. Oksjoni võitjad saavad muu hulgas võimaluse uudistada tootmisettevõtteid, sõjaväelinnakut, päästekomandot ja muid põnevaid kohti, näiteks purjetada Tallinna lahel, õppida pilli mängima või minna sõpradega matkale.

Kogu oksjoni tulu annetatakse Eesti vigastatud võitlejate ühingule, kellega koostöös Naiskodukaitse sinilillekampaaniat teeb. Üheksandat aastat korraldatava sinilillekampaaniaga kutsutakse inimesi üles kandma sinilille märki kaitseväe ja Kaitseliidu veteranide ja nende lähedaste toetamiseks. Veterane, kes on osalenud rahvusvahelistel sõjalistel ja rahutagamise operatsioonidel mitmel pool maailmas, on meie seas üle 3000.

Tänavu kevadel kogutakse raha, et toetada veterane, nende lähedasi ning tervishoiu valdkonda laiemalt. Sinilillemärkide ja muude esemete müügist saadava tuluga aidatakse Ida-Tallinna keskhaigla taastusravikliinikul soetada vajalik käerobot ning katta Ukraina veteranide ravi ja rehabilitatsioonikulusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles