Põhja-Sakala vallamaja tühjeneb kiire tempoga (2)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Põhja-Sakala vallavalitsuse kodulehe andmetel on sealses struktuuris tööd 38 ametnikule, teenistujale või poliitikule. Kolm kohta on täitmata, aga poole aastaga on vahetunud või vahetumas kümme inimest.
Põhja-Sakala vallavalitsuse kodulehe andmetel on sealses struktuuris tööd 38 ametnikule, teenistujale või poliitikule. Kolm kohta on täitmata, aga poole aastaga on vahetunud või vahetumas kümme inimest. Foto: Sakala

Nüüdseks ametist lahkunud Põhja-Sakala vallavanem Jaak Raie kutsus viimasel tööpäeval oma kabinetti neli aastat valla kultuurielu juhtinud Evelyn Härmi. Veidi hiljem lahkus Härm toast teadmisega, et on koondatud.

Seitse aastat kultuurijuhi tööd teinud Härm on praegu üks üheksast Põhja-Sakala vallavalitsuse ametnikust või teenistujast, kes on uue vallavõimu ametisse saamise hetkest seniselt ametikohalt taandunud või peatselt taandub. Enamasti on lahkumine olnud kas omal soovil või poolte kokkuleppel. Härm oli Sakala andmetel esimene, kes sai koondamisteate, ehkki ka talle tehti ettepanek minna omal soovil. Vallajuhtidega peetud pika vestluse järel esitas lahkumisavalduse kommunikatsioonispetsialist Kati-Kristella Kivisild ning uude töökohta ja oma kinnitust mööda täiesti omal initsiatiivil lahkuvad personalijuht Kristi Laane ning vallamajja üsna värskelt tulnud kinnisvara­spetsialist Avo Dmitrijev.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles