Noormaadlejad tõid koju viis võitu

Jaanek Lips
, Tuleviku maadlusklubi liige
Copy
Jürgen Lips (punases) edestas neljas kohtumises konkurente seljavõidu või veenva tehnilise ülekaaluga. Foto on tehtud möödunud kuul peetud turniirilt «Tallinn Open».
Jürgen Lips (punases) edestas neljas kohtumises konkurente seljavõidu või veenva tehnilise ülekaaluga. Foto on tehtud möödunud kuul peetud turniirilt «Tallinn Open». Foto: Jaanek Lips

Laupäeval Lääne-Virumaal Rakkes peetud noorte vabamaadluse seeriavõistluse etapil jõudis Viljandimaa maadlusjärelkasv kuues kaalu­kategoorias finaalkohtumiseni ja neljal noorel õnnestus see ka võita. Samal ajal tuli Janar Lips Tartumaal Luunjas esikohale Kreeka-Rooma stiilis peetud võistlusel.

73 poisi ja 29 tüdruku osavõtul Rakkes teoks saanud turniiril tegid debüütvõistluse kolm möödunud aasta sügisest Abja spordi- ja tervisekeskuses Igor Galati käe all harjutamist alustanud poissi ning nemadki jõudsid medalimatšideni. Treeneri sõnul mindi turniirile üksnes võistluskogemust saama, kuid kolm medalit kasvatasid poiste treeningutahet ja kergitasid ka nende ootusi järgnevateks turniirideks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles