FILMIARVUSTUS Mitte enam nii teismeline vampiir tõttab maskiballile

Üllar Priks
, reporter
Copy
"Ma ei hammusta sind, aga kuulan vaikides ja hoolega." Robert Pattinsoni kehastatav Batman tõmbab korraks hinge ja teeb siis asja ära.
"Ma ei hammusta sind, aga kuulan vaikides ja hoolega." Robert Pattinsoni kehastatav Batman tõmbab korraks hinge ja teeb siis asja ära. Foto: Kaader filmist

Ma ei hakka üldse keerutama ja ütlen otse välja, et olen Batmanist lapsest saati suure kaarega mööda käinud. Mitte ainult sellepärast, et võõraste onudega rääkida ei tohi. Tegelikult ei peaks sukkpükstes maskiga tüübid mitte katuselt katusele kekslema, vaid pehmete seintega kinnises ruumis turskete sanitaride korralist visiiti ootama.

Natuke peategelasest ja teda kehastavast Robert Pattinsonist. Esiteks, kuigi kostüüm on üsna maskuliinne ja kangelase silmaümbrused suitsuselt gooti mustaks võõbatud, mõjub kikkis kõrvakestega mask keigarlikult ning kuidagi ei suuda mõista, kuidas sellise mehe mõrvapaigale sahisedes mundrimehed endal kopse ninast välja ei naera. Aga olgu-olgu, vaev on kunagi nähtud ja moodsat nime "rebranding" kandvat silmamoondust ette võtta pole rentaabel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles