Autopesula laienemine tekitab naabrites vastuseisu

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Osaühing Jazz Pesulad on Viljandis Riia maantee ääres autosid pesnud viimased kaheksa aastat ning kavatseb nüüd laieneda Männimäe poole.
Osaühing Jazz Pesulad on Viljandis Riia maantee ääres autosid pesnud viimased kaheksa aastat ning kavatseb nüüd laieneda Männimäe poole. Foto: Marko Saarm

Osaühing Jazz Pesulad plaanib Viljandisse Männimäele ehitada selvepesula, kuid naabritel teeb see meele mõruks ja nende eestkõneleja on valmis kohtusse minema.

Jazz Pesula automaatpesula töötab aadressil Riia maantee 20 ja ettevõte soovib ehitada kõrvalkrundile Riia maantee 22 selvepesula. Seal seisab praegu elumaja, milles enam kedagi ei ela. Selle naabruses asuva Riia maantee 24 elanik Silver Leppik on pesula rajamise vastu ning kogunud ümbruskonna elanikelt pesula laienemise tõkestamiseks allkirju.

«Meie majast ehk Riia maantee 24 hoone seinast on Riia maantee 22 seinani vaid 18,5 meetrit. Seda on väga vähe,» rääkis ta. «Olen käinud jälgimas olukorda teiste selvepesulate juures ning võin väita, et selvepesula ja elumaja vahel peaks olema vähemalt poolsada meetrit.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles