VÕRKPALLI MEISTRILIIGA PRONKSISEERIA ⟩ Peatreener Margit Keerutaja: kahju on ikka, et kaotasime, aga andsime endast kõik, mis meil anda oli

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Metalli naiskonna peatreeneril Margit Keerutajal tegi pronksiseeria otsustava mängu kaotus küll meele pisut mõruks, ent nagu ta ütles, on neljas koht üle ootuste hea saavutus.
Viljandi Metalli naiskonna peatreeneril Margit Keerutajal tegi pronksiseeria otsustava mängu kaotus küll meele pisut mõruks, ent nagu ta ütles, on neljas koht üle ootuste hea saavutus. Foto: Marko Saarm

Teisipäevaõhtuses Eesti meistrivõistluste pronksiseeria otsustavas, viiendas mängus hingestatult võideldnud Viljandi Metallil tuli leppida neljanda kohaga. Pronksmedali said kaela Audentese SG/Noortekoondise mängijad.

"Olgem ausad: neljas koht on üle ootuste hea," ütles Viljandi Metalli peatreener Margit Keerutaja. "Lõpuks peab ikkagi olema uhke meie võistkonna üle, kes nii vähese ajaga suutis nii heal tasemel mängida ja kokku kasvada. Meie võit on see, et saime ühtseks, piisavalt toimivaks naiskonnaks. Kahju on ikka, et lõpuks kaotasime, aga andsime endast kõik, mis meil anda oli. Rohkemaks me eile võimelised ei olnud. Tahet oli, aga jaksu polnud."

Keerutaja nentis, et pronksmedalit otsustavale mängule Tallinnas ei saanud naiskond täies koosseisus ja päris tervena vastu minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles