Neli Fuuriat said jääpalli maailmameistrivõistlustel pronksi

Priscilla Õmblus
Copy
Neli hokiklubi Fellini Fuuriad mängijat (vasakult) Gerli Jaagula, Mari-Ly Vaher, Kristi Seppa ja Miina Kriisa pälvisid Eesti koondise ridades jääpalli maailmameistrivõistluste B-grupis pronksmedali.
Neli hokiklubi Fellini Fuuriad mängijat (vasakult) Gerli Jaagula, Mari-Ly Vaher, Kristi Seppa ja Miina Kriisa pälvisid Eesti koondise ridades jääpalli maailmameistrivõistluste B-grupis pronksmedali. Foto: Eesti jääpalliliit

Kui Viljandi hokiklubi Fellin Fuuriad mängija Margaret Neering võitis läinud nädalal Eesti naiste jäähokikoondisega Serbias maailmameistrivõistluste kolmanda divisjoni B-grupi turniiril kulla, siis neli sama klubi liiget teenisid samal ajal jääpallikoondisega Rootsis maailmameistrivõistluste B-grupi turniiril pronksi.

Växjös Eriksson Arenal olid hokiklubist Fellin Fuuriad võistlustules Miina Kriisa, Kristi Seppa, Gerli Jaagula ja Mari-Ly Vaher. See, mismoodi hokimängijad jääpalliväljakule jõudsid, on Kristi Seppa sõnul juba kaugem lugu. «2017. aastal pandi Eestis kokku naiskond, kes käis 2018. aastal Hiinas mängimas. Et Eestis jääpalliväljakut polnud, koostati see hokimängijatest. Kui 2020. aastal olid maailmameistrivõistlused Norras, käisime seal koos Margaretiga (Margaret Neering – toimetus). Et sel aastal olid jäähoki maailmameistrivõistlused samal ajal, oli enamik, kes varem oli olnud jääpallikoondises, nüüd hokikoondises. Niisiis oli raske tiimi kokku panna. Aga tänu sellele said uued tüdrukud ala proovida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles