Viljandi paneb oma prügila kaugematele naabritele lukku

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Reedest kehtima hakkava korra kohaselt ei luba territooriumi valdaja enam sellest liiklusmärgist edasi neid prügitoojaid, kes pole Viljandi linna või valla elanikud.
Reedest kehtima hakkava korra kohaselt ei luba territooriumi valdaja enam sellest liiklusmärgist edasi neid prügitoojaid, kes pole Viljandi linna või valla elanikud. Foto: Marko Saarm

Kui Mulgi valla elanik laupäeval kevadkoristust tehes prügi autosse kuhjab ja sellega Viljandi jäätmejaama sõidab, peab ta koormaga koju naasma. Reedest Põhja-Sakala ja Mulgi valla inimesed oma jäätmeid Viljandi prügilasse viia ei või ning Viljandi vallast toodud prügi eest hakkab vallavalitsus linnale maksma.

Aprillist hakkab Viljandi linna ja Eesti Keskkonnateenuste vahel kehtima uus leping, mis hõlmab korraga nii jäätmetevedu linnas kui linna piiril Pärnu maantee ääres asuva jäätmejaama kasutamist. Nüüdsest tahab linn saada oma osa kõigilt nendelt jäätmetelt, mis sõidavad jäätmejaama teistest omavalitsustest, seejuures Põhja-Sakala ja Mulgi valla elanikud reedest alates enam ise prügi jäätmejaama tuua ei tohi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles