Tuhandeid mõjutava kohustusliku uuendusega on nädal enne jõustumist nõustunud üksikud

Copy
Paalalinnas Ida tänaval peaks korteriühistute ühisele jäätmeplatsile aprillist lisanduma 29 140-liitrist biolagunevate jäätmete konteinerit.
Paalalinnas Ida tänaval peaks korteriühistute ühisele jäätmeplatsile aprillist lisanduma 29 140-liitrist biolagunevate jäätmete konteinerit. Foto: Marko Saarm

Aprillist peavad viljandlased panema toidujäätmed eraldi prügikonteinerisse, kuid paljudel linlastel pole veel nädal enne uue reegli kehtimahakkamist aimu, millised muudatused ees ootavad. Tuhandetest vajalikest lepingutest oli seetõttu poolteist nädalat enne uue korra algust sõlmitud seitse.

Viljandis prügivedamist uue lepingu alusel jätkava Eesti Keskkonnateenuste esindaja Jaan Viljas ütles, et firma saadab klientidele praegu infot uute reeglite, hinnamuudatuste ja veograafikute kohta, ning palus klientidel ettevõttega ühendust võtta juhul, kui kiri pole reedeks kohale jõudnud. Seega jääb nii mõnelgi ühistul, ettevõttel või ka eraisikul aega oma prügikonteinerites korda luua vähem kui nädal. Kolmapäevaks oli uue lepingu sõlminud üks korteriühistu ja kuus eramaja. Lepinguid peaks aga tulema tuhandeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles