Peresõbralikku märgist püüab kolm Viljandimaa toidukohta

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Kolga-Jaanis asuv Reimani kohvik on üks neist Viljandimaa toidukohtadest, kes pürib peresõbaliku märgise poole. 
Kolga-Jaanis asuv Reimani kohvik on üks neist Viljandimaa toidukohtadest, kes pürib peresõbaliku märgise poole. Foto: Elmo Riig

Lasterikkad pered alustavad sel nädalal tööd restoranikriitikutena, et selgitada välja Eesti kõige peresõbralikumad toidukohad. Kui mullu kandideeris 39 kohvikut ja restorani, siis tänavu juba 62 toidukohta üle Eesti. Viljandimaal püüab märgist kolm toidukohta: Fellin, Reimani kohvik ja Villa Maria.

Peresõbraliku toidukoha märgise kampaania lükkas möödunud aastal käima Eesti lasterikaste perede liit, et tunnustada kõiki restorane ja kohvikuid, kes pööravad oma tegemistes tähelepanu lastega peredele. 

"Südantsoojendav on näha, et peresõbralikkuse poole püüdleb aasta-aastalt üha rohkem toidukohti,"  ütles peresõbraliku toidukoha märgise projektijuht Bibi Perlov. "Tänavuste kandidaatide seas näeme peaaegu kõiki möödunud aastal märgisega pärjatuid, aga ka täiesti uusi toidukohti, kelle hulgast soovime leida üles just need, kelle juurde on pered ka magnettormide või täiskuu ajal oodatud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles