Kultuuriakadeemia kaheksa kollektiivi korraldavad kontserdi kirikus

Kadri Allikmäe
, reporter
Copy
Eelmine Viljandi kultuuriakadeemia muusika õppekava tudengite "Made" kontsert oli detsembris Viljandi pärimusmuusika aidas. Oma loominguga astusid teiste seas üles Markus Lehtsalu ja Elizabeth Tiffany Lepik, keda nüüd teatakse "Eesti laulu" teise koha võitjana.
Eelmine Viljandi kultuuriakadeemia muusika õppekava tudengite "Made" kontsert oli detsembris Viljandi pärimusmuusika aidas. Oma loominguga astusid teiste seas üles Markus Lehtsalu ja Elizabeth Tiffany Lepik, keda nüüd teatakse "Eesti laulu" teise koha võitjana. Foto: Maritta Anton

Kolmapäeval kell 19 võivad huvilised kuulata Viljandi kultuuriakadeemia muusika õppekava tudengite sarja "Made" kontserti esimest korda Viljandi baptisti kirikus.

Õppejõud ja muusika õppekava juht Marko Mägi ütles, et akadeemial on olnud eesmärk teha selle sarja kontserte eri paikades üle linna. "See ongi number üks põhjus. Õppejõud ja helitehnika tiim olid väga baptisti kirku poolt, sest see on tõenäoliselt akustika poolest Viljandi parim kontserdikoht."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles