GALERII ⟩ Holstre-Pollis peetud mälestusvõistlustelt noppisid meistritiitlid Teesi Tuul ja Martin Nassar

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy

Pühapäeval peeti Holstre-Pollis järjekorras 18. Heino Bergmanni mälestusvõistlused, mis ühtlasi olid Viljandimaa murdmaasuusatamise meistrivõistlused. Meistrimedalid jagati välja 14 vanuseklassis. Meeste arvestuses tuli Viljandimaa meistriks Martin Nassar, naistest Teesi Tuul.

Nii nagu eelmistelgi aastatel, peeti võistlused Holstre-Polli tervisekeskuses, mille rajaja Heino Bergman oli ning kus ta oma treeneritööd tegi.

"Lumeoludega võib igati rahule jääda," ütles võistluse korraldaja Kaupo Tammemäe, kes on Heino Bergmani lapselaps. "Metsas on lund täiesti piisavalt ning rada hea, leidub ka jäisemaid kohti, aga viisime lund peale ning kõige jäisemad kohad jätsime rajalt välja."

Kell 11 antud esimese stardi eel oli ennast võistlusele registreerinud ligi 70 inimest ning Tammemäe hinnangul võis selle hulgaga igati rahule jääda. "Viimastel aastatel on osalejaid vähem olnud, osaliselt ka viiruse tõttu, aga tänavu on jälle rohkem ning kindlasti kasvab lähiaastatel osalejate arv veelgi," rääkis ta ning lisas, et tänavune lumerohke talv on olnud talisportlastele suurepärane. Ametlikest suurematest võistlustest on Bergmani mälestusvõistlus sel hooajal viimane, aga Tammemäe ütlemist mööda on metsa all lund nii palju, et tõenäoliselt saab suusatamas käia veel aprilliski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles