Holstre-Pollis tulevad Viljandimaa legendaarse suusatreeneri auks mälestusvõistlused

Priscilla Õmblus
Copy
Pühapäeval sõidetakse koos 18. Heino Bergmani mälestusvõistlustega Viljandimaa murdmaasuusatamise meistrivõistlused. Võistluse korraldaja Kaupo Tammemäe, kes on legendaarse suusatreeneri lapselaps, ütles, et rajaolud on väga head, ning kutsus suusasõpru rajale.
Foto on tehtud 2018. aastal peetud Heino Bergmani mälestusvõistlustelt.
Pühapäeval sõidetakse koos 18. Heino Bergmani mälestusvõistlustega Viljandimaa murdmaasuusatamise meistrivõistlused. Võistluse korraldaja Kaupo Tammemäe, kes on legendaarse suusatreeneri lapselaps, ütles, et rajaolud on väga head, ning kutsus suusasõpru rajale. Foto on tehtud 2018. aastal peetud Heino Bergmani mälestusvõistlustelt. Foto: Elmo Riig

Pühapäeval peetakse Holstre-Pollis 18. Heino Bergmani mälestusvõistlused, mis on ühtlasi Viljandimaa murdmaasuusatamise meistrivõistlused. Nädalavahetuseks lubatakse veel suurepärast suusailma, niisiis on suusasõpradel võimalik oma talvine hooaeg pühapäeval Holstre-Pollis kokku tõmmata.

"Lumeolud on head," ütles äsja rajaoludega tutvumas käinud võistluse korraldaja Kaupo Tammemäe, kes on ühtlasi Heino Bergmani lapselaps. "Metsas lund jagub, on küll vähe jäisemaid kohti, aga need teeme korda: viime lund natuke peale. Saab tulla hea suusaga!"

Tammemäe rääkis, et pole rajakaarti veel valmis joonistanud, aga tänase päeva jooksul tahab ta selle Viljandimaa spordiliidu lehele üles panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles