Viljandi linnavalitsuse hoonete uksed on esmaspäevast taas avatud

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Viljandi raekoda
 
Viljandi raekoda  Foto: Marko Saarm

Viljandi linnavalitsus andis pressiteate vahendusel teada, et esmaspäevast, 21. märtsist on inimestele taas avatud raekoda Linnu tänav 2 ning linnavalitsuse hooned Laidoneri plats 5 ja 5a.

Koroonaviiruse leviku riski tõttu on need olnud pikemat aega suletud, kuid kui tulek oli varem kokku lepitud, võeti elanikke vastu kõikide teenuste osutamiseks.

Linnapea Madis Timpsoni sõnul tuleneb otsus sissepääs linnavalitsuse hoonetesse taas avada valitsuse otsusest leevendada koroonapiiranguid. "Ajal, mil linnavalitsuse hooned suletud on olnud, pole ükski teenus osutamata jäänud. Et valitsus on piiranguid leevendanud, otsustasime ka linnavalitsuse hoonete uksed linlastele avada," ütles Timpson.

Ta lisas, et kuigi hoonetesse sissepääs enam piiratud ei ole, soovitab linnavalitsus ka edaspidi võimaluse korral asju elektrooniliselt ajada. "Koroonaviirus levib endiselt laialdaselt. Seetõttu palume veebi vahendusel tehtavad toimingud ka edaspidi elektrooniliselt ära teha," sõnas linnapea. Elektrooniliseks asjaajamiseks tuleb minna Viljandi linna kodulehele www.viljandi.ee või saata päring aadressil viljandi@viljandi.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles