INTERVJUU ⟩ Andrus Tiitus: palun võtame nüüd rahulikumalt!

Üllar Priks
, reporter
Copy
Sakala maleva pealik Andrus Tiitus kinnitab, et Eesti riik on kaitstud ning praegu meile mingisugust sõjalist ohtu pole.
Sakala maleva pealik Andrus Tiitus kinnitab, et Eesti riik on kaitstud ning praegu meile mingisugust sõjalist ohtu pole. Foto: Marko Saarm

Ukrainas toimuv on meie mõtteis nii ööl kui päeval. Ühest küljest on mõistlik end maailmas toimuvaga kursis hoida, kuid uudiseid tarbides ja tulevikku vaadates tuleb kas või juba oma vaimse tervise nimel rahulikku joont hoida. Kaitseliidu Sakala maleva pealik major Andrus Tiitus andis Sakalaga vesteldes oma panuse, et inimesi selles suunas käituma julgustada.

Andrus Tiitus, kus ning millises inforuumis toimetab teie meelest praegu Putin ja kui palju ta reaalsest olukorrast rindel teab?

Ma ei tea. Pigem kaldun arvama, et ta on ikkagi kuskil seal Uuralites sügaval punkris maa all. Lavrovi avaldused Ukrainas toimuvast on küll olnud kõike muud kui tõsiselt võetavad. Aga mis Putini peas toimub, ei suuda küll ette kujutada. Kindel on see, et see rott on nurka aetud ja pätimaalima reeglite järgi ei saa ta oma nägu kaotamata lihtsalt Ukrainast ära minna. Sellest tulenevalt võib tema käitumine olla väga ettearvamatu ja julm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles