Eesti koondisse väljavõidelnud Margaret Neering: kui vaeva näha, on see võimalik

Priscilla Õmblus
Copy
19-aastane Viljandi naiste hokiklubi Fellin Fuuriad mängija Margaret Neering on unistanud rahvuskoondisse pääsemisest. Nüüd on see unistus täitunud.
19-aastane Viljandi naiste hokiklubi Fellin Fuuriad mängija Margaret Neering on unistanud rahvuskoondisse pääsemisest. Nüüd on see unistus täitunud. Foto: Elmo Riig

Pisut rohkem kui aasta tagasi ütles Viljandi gümnaasiumis õppiv Margaret Neering, et tema siht on pääseda Eesti naiste jäähokikoondisse. Järgmisel nädalal pakib ta koti ja sõidab koondise koosseisus Serbiasse Belgradi maailmameistrivõistluste kolmanda divisjoni B-grupi turniirile.

Margaret Neering, olete esimene viljandlanna, kel on õnnestunud jõuda Eesti naiste jäähokikoondisse.

Jaa! See on olnud minu suur unistus. Meil algab treeninglaager 18. märtsil. Enne ei suuda uskuda, kui seal kohal olen.

Pürgida riigi koondvõistkonda Viljandist, kus pole tingimusi, et aasta ringi hokit mängida – see on ikka omaette saavutus.

On küll, jaa. Ma arvan, et see oleneb sellest, kui palju sa vaeva tahad näha. Oleme treeneriga (Ragnar Soo – toimetus) eraldi hästi palju trenni teinud sellepärast. Kui ma oleks ainult Fuuriatega (Viljandi naiste hokiklubi Fellini Fuuriad – toimetus) treeninud, siis ma poleks praegu sellel tasemel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles