Põhjamaade tudengid arutlevad säästva materjalikasutuse üle

Kaie Mölter
, reporter
Copy
14.–18. märtsini osaleb 60 käsitööerialade üliõpilast ja õppejõudu Eestist, Soomest, Rootsist ja Norrast Vilma õppehoones rahvusvahelise käsitöövõrgustiku NordTradCraft sümpoosionil.
14.–18. märtsini osaleb 60 käsitööerialade üliõpilast ja õppejõudu Eestist, Soomest, Rootsist ja Norrast Vilma õppehoones rahvusvahelise käsitöövõrgustiku NordTradCraft sümpoosionil. Foto: Marko Saarm

Kultuuriakadeemia võõrustab sel nädalal viiepäevasel materjalide jätkusuutlikule kasutamisele keskendunud intensiivkursusel 60 Eesti, Soome, Rootsi ja Norra käsitööerialade üliõpilast ja õppejõudu.

2019. aastal loodud käsitöövõrgustikku NordTrad­Craft kuuluvad Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia ja Tartu kõrgem kunstikool Pallas, Soome Helsingi ülikool, Rootsi Uppsala ja Göteborgi ülikool ning ­Kagu-Norra ülikool. Võrgustik pakub traditsioonilise käsitöö uurimise ja õpetamisega tegelevatele kõrgkoolidele koostööplatvormi erialaste ideede ja meetodite jagamiseks ning ühistegevuse arendamiseks. Viljandis käimas olev sümpoosion on NordTrad­Crafti esimene suurem kohtumine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles