Viljandlased panustasid medalivõitudega Eesti üldvõitu Balti meistrivõistlustel

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi noored kergejõustiklased Andreas Hantson (vasakul) ja Marten Roasto andsid oma suure panuse Eesti koondise Balti mitmevõistluse meistrivõistluste üldvõitu: Hantson esikoha 5227 ja Roasto teise koha 4995 punktiga.
Viljandi noored kergejõustiklased Andreas Hantson (vasakul) ja Marten Roasto andsid oma suure panuse Eesti koondise Balti mitmevõistluse meistrivõistluste üldvõitu: Hantson esikoha 5227 ja Roasto teise koha 4995 punktiga. Foto: Eesti Kergejõustikuliit

Eelmisel nädalavahetusel teenis Eesti koondis Leedus Šiauliais peetud Balti U-18 ja U-20 vanuseklassi võistkondlikel mitmevõistluse meistrivõistlustel kindla võidu ning hulga individuaalseid medaleid. Viljandlastest tõi mitu isiklikku tippmarki püstitanud Andreas Hantson koju kulla ja Marten Roasto hõbeda.

«Kolm isiklikku rekordit ja kõrgushüppe tulemus 2.13 – lihtsalt fenomenaalne,» tunnustas 17-aastast Hantsonit tema siinne treener Ants Kuusik. «Ühtlasi purustas ta Viljandimaa U-18 vanuseklassi kõrgushüppe rekordi ning arvestades, et ta on 17-aastane, on tal aega seda veel ülespoole viia.»

Maakonna senine, 2016. aastast pärit rekord 2.12 oli kuulunud Kristjan Tafenaule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles