Peokohad on rõõmsad piirangute lõppemise üle, kuid muretsevad külastatavuse pärast

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Valitsus kaotas koroonapassi nõude ja lubab ööelu asutustel olla lahti kauem kui kella 23-ni. Pildil Mulksu omanik Villem Varik
Valitsus kaotas koroonapassi nõude ja lubab ööelu asutustel olla lahti kauem kui kella 23-ni. Pildil Mulksu omanik Villem Varik Foto: Elmo Riig

Esmaspäeval teatas valitsus, et teisipäevast kaovad koroonatõendi kontrollimise nõue ja kellaajaline piirang, mis sundis ööeluasutusi kell 23 uksed sulgema. Viljandi peo- ja toitlustuskohad tunnevad piirangute kaotamise üle head meelt, kuid kardavad, et inimesed on õhtusest väljaskäimisest võõrdunud.

Viljandis kõige kauem tegutsenud ööklubi Club Lounge juhataja Julia Baskakov sõnas, et pani esmaspäeval pärast valitsuse teadet reklaami üles ning esimene pidu tuleb reedel. Ta ei osanud hinnata, kas valitsus jäi oma otsusega hiljaks või tegi selle liiga vara. "Valitsusel on statistika silma ees, mul ei ole. Neil on õigus otsustada, millal lahti teha," lausus ta.

Klubi on avamiseks valmis ning töötajad on juhataja sõnul olemas. "Inimestel on vaja raha. Nad on oodanud seda hetke, millal tuleb start ning nad saavad tööle tulla ja raha teenida."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles