Külili paiskunud veok sulges maantee

Copy
Suur veok maandus täpselt risti teele.
Suur veok maandus täpselt risti teele. Foto: Kenno Soo

Esmaspäeva keskpäeval juhtus raske liiklusõnnetus Viljandi vallas Kärstna–Raassilla teel, kus järelhaagisega veok paiskus külili.

Tee on sündmuskohal suletud, sest Valgevene numbrimärkidega külili autost mööda pääseda pole võimalik ning pole teada, kaua kulub aega, et tee liikluseks taas avada. Koormaks olnud vatt pidi jõudma ühte Viljandi tekstiiliettevõttesse.

Esialgsetel andmetel sai ka üks inimene viga.

Politsei- ja piirivalveameti lõuna prefektuuri Viljandi välijuht Janar Ressar ütles, et rekajuht kaotas juhitavuse poolhaagisega veoauto üle ja see läks sõiduteel ümber. Koormaks olevad vatiinipakid paiskusid õnnetuspaigale laiali. Avarii tõttu seiskus kogu liiklus sel teelõigul.

"Autojuht raskelt õnneks viga ei saanud, talle anti esmaabi ning viidi jaoskonda, kus talle tehakse kainuskontroll," lausus Ressar. "Autojuht ise ütles, et talle oli keegi vastu sõitnud, mistõttu tõmbas ta reka teeserva, ja seal kaotaski ta masina üle kontrolli."

Õnnetuse täpsemad üksikasjad on selgitamisel.

Päästeameti lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht Marek Kiik ütles, et päästjad peatasid kütuselekke ning hoolitsesid õnnetuspaiga turvalisuse eest. Ta lisas, et sõiduki eemaldamine on eeskätt selle omaniku töö ning päästjad jälgivad ohutust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles