Ettevõtjate surve tõi riigilt kõnnitee ehituseks 90 000 eurot

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Reinu tee ääres kulgeb kõnnitee kesklinna piirilt trükikoja hooneni ning seejärel Espaki kauplusest linnapiirini, aga vahepeal tuleb jalakäijatel nuputada, kus liikuda nii, et autodele ette ei jääks.
Reinu tee ääres kulgeb kõnnitee kesklinna piirilt trükikoja hooneni ning seejärel Espaki kauplusest linnapiirini, aga vahepeal tuleb jalakäijatel nuputada, kus liikuda nii, et autodele ette ei jääks. Foto: Marko Saarm

Viljandi linn saab riigilt ettevõtluse arendamiseks ligi 90 000 eurot, et rajada Reinu teele puuduolev kõnniteelõik. Sel aastal aga tõenäoliselt ehitamiseni ei jõuta ning abilinnapea meelest on põhjust rõõmustada, et algavaks suveks pole Viljandisse suuri teetöid kavandatud.

Raha Reinu tee äärde Würthi­ ja Espaki poe vahelisele lõigule jalakäijatele ja ratturitele mõeldud tee ehitamiseks sai linn eeskätt tänu sel tänaval tegutsevate suurte ettevõtete tungivale soovile. «Ettevõtjad pakkusid lausa omalt poolt raha, et ehitus ette võtta,» ütles abilinnapea Kalvi Märtin.

Reedel teatas majandusministeerium, et 21 Eesti omavalitsust saavad kokku 23 teelõigu ehitamiseks seitse miljonit eurot. Viljandile antav toetussumma 89 600 eurot on sellest üks väiksemaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles