Eesti koondis koguneb MM-valikmängudeks Austriaga

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti käsipallikoondis koguneb MM-valikmängudeks Austriaga, nende seas ka Viljandi HC mängijatest Rasmus Ots (vasakul) ja Mihkel Lõpp. Lisaks neile klubikaaslane Ott Varik ja endised Viljandi HC mängijad ja praegu välismaal leiba teenivad Karl Toom ja Karl Roosna.
Eesti käsipallikoondis koguneb MM-valikmängudeks Austriaga, nende seas ka Viljandi HC mängijatest Rasmus Ots (vasakul) ja Mihkel Lõpp. Lisaks neile klubikaaslane Ott Varik ja endised Viljandi HC mängijad ja praegu välismaal leiba teenivad Karl Toom ja Karl Roosna. Foto: Elmo Riig

Järgmisel nädalal ootab Eesti meeste käsipallikoondist kaks tähtsat mängu, kui 2023. aasta maailmameistrivõistluste valiktsükli teises faasis kohtutakse kahel korral Austriaga. Eesti käsipallikoondise koosseisu kuuluvad Viljandi HC mängijatest Rasmus Ots, Ott Varik, Mihkel Lõpp, samuti klubi kasvandikud Karl Toom ja Karl Roosna.

Neljapäeval seisab ees mäng võõrsil ja pühapäeval kohtutakse Kalevi spordihallis. Paari võitja edeneb järgmisse ringi, et Islandiga mängides välja selgitada, kes saab pileti maailmameistrivõistlustele.

MM-valiksari algas Eesti jaoks novembris, kui Soomes alagrupiturniirilt teisena edasi sai. Austria kui jaanuaris EM-finaalturniiril osalenu pääses otse teise faasi. Meenutame, et Eesti ja Austria olid samas alagrupis ka eelmises EM-tsüklis. Toona jäädi Grazis kõva võitluse järel vastasele alla 28:31 (16:16) ning Tallinnas kaotati 27:31 (13:18).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles