EESTI MEISTRIVÕISTLUSED Viljandi Võrkpalliklubi lõpetas põhiturniiri teisena

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Võrkpalliklubi meeskond tuli Eesti meistrivõistluste põhiturniiril teiseks ning kohtub järgmisel nädalal veerandfinaalis Audentese SG/Noortekoondisega.
Viljandi Võrkpalliklubi meeskond tuli Eesti meistrivõistluste põhiturniiril teiseks ning kohtub järgmisel nädalal veerandfinaalis Audentese SG/Noortekoondisega. Foto: Elmo Riig

Täna õhtul pidanuks Viljandi Võrkpalliklubi pidama kodusaalis Eesti esiliiga põhiturniiri viimase kohtumise. Et aga AB Premium/Rae Vald andis talle loobumisvõidu, lõpetas ta põhiturniiri teisena ja läheb veerandfinaalis vastamisi Audentese SG/Noortekoondisega, kes lõpetas põhiturniiri seitsmendana.

"Nüüd saame keskenduda ees ootavatele kohtumistele Audentese spordigümnaasiumiga 19. märtsil Tallinnas ja 20. märtsil kodus, Viljandis. Ootame kõiki meile kaasa elama, sest nüüd on mäng mõisa peale: kes kaotab, selle pidu on kahjuks läbi ja see meistritiitli peale mängida ei saa," ütles Risto Laan Viljandi Võrkpalliklubist.

Teistes veerandfinaalides lähevad vastamisi põhiturniiri parim BMF/Rakvere Võrkpalliklubi ja kaheksanda koha saanud Tallinna Ülikool, põhiturniiri kolmas E-Service/Neemeco SK ja kuues AB Premium/Rae Vald ning põhiturniiri neljandana lõpetanud Võru Võrkpalliklubi ja viienda koha võtnud Eesti Maaülikool/Kemotar Logistikakeskus. Üheksandaks jäi tänavu EstNor/Kiili, kümnendaks IMsport/Järvamaa, 11-ndaks BIGBANK/SK Duo ja 12-ndaks Põltsamaa Võrkpalliklubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles