Linnavalitsus selgitab välja abipakkumise võimalusi Ukrainast saabuvate sõjapõgenike toetamiseks

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Viljandi linn on valmis Ukraina sõjapõgenikke vastu võtma ja pakkuma neile majutust ning abi. Küll aga oodatakse linlaste toetust, et varustada tühjad elamispinnad esmavajalike asjadega.
Viljandi linn on valmis Ukraina sõjapõgenikke vastu võtma ja pakkuma neile majutust ning abi. Küll aga oodatakse linlaste toetust, et varustada tühjad elamispinnad esmavajalike asjadega. Foto: Mihkel Maripuu

VIljandi linnavalitsus pöördus linna ettevõtjate, organisatsioonide ja eraisikute poole, et selgitata välja abi pakkumise võimalused Ukraina sõjapõgenikele.

Viljandi linn on valmis sõja eest põgenevate perede vastuvõtmiseks, pakkudes majutusvõimalusi ja igakülgset abi uute oludega kohanemisel. Küll aga andis linnavalitsus pressiteate vahendusel teada, et neil võib linlaste abi tarvis minna, et varustada tühjad elamispinnad esmavajalike vahenditega nagu näiteks madratsid, voodipesu, side- ja kommunikatsioonivahendid, mööbel ja muu seesugune. Samuti oodatakse tagasisidet erinevate teenuste osutamise kohta.

Abipakkumise võimalustest teada andmiseks palutakse täita küsitlus siit.

Küsimustik aitab linnavalitsusel saada ülevaate sellest, millist abi on võimalik korraldada koostöös Viljandi linna inimestega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles