Viljandi linna noorte töömalev vajab üheksat rühmajuhti

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Töömaleva noored kalmistut korrastamas.
Töömaleva noored kalmistut korrastamas. Foto: Mikk Mihkel Vaabel

Viljandi linnavalitsus andis teada, et 20. märtsini on võimalik kandideerida Viljandi linna noorte suvise töömaleva rühmajuhiks.

Viljandi avatud noortetoa noorsootöötaja ja maleva koordinaator Liis Särg ütles, et suvise töömaleva rühmajuhiks oodatakse kandideerima kehtiva laagrikasvataja tunnistusega inimesi, kes on valmis toetama noorte igapäevatööd ning on neile tööeeskujuks.

"Rühmajuht on noortele esmane kontakt tööandja, maleva koordinaatori ja lapsevanemate vahel. Seega ootame kandideerima positiivse ellusuhtumisega, algatusvõimelisi, hea suhtlemisoskusega ja noori julgustavaid inimesi," ütles Särg.

Malevasuvi saab alguse 27. juunil ja lõpeb augusti keskel, kuid maleva koordinaatori sõnul algab rühmajuhtide töö juba enne seda. "Rühmajuhi ülesanneteks enne töösuve on malevasse kandideerimise vormi koostamine koos teiste rühmajuhtidega ning malevasse pääsejate väljaselgitamine ja vajaduspõhiselt ka noortega töövestluse läbiviimine. Samuti tuleb korraldada oma rühma malevlastele infotund ning sellel ka osaleda," loetles Särg. "Maleva jooksul tuleb koguda ka noortelt malevatöö kohta tagasisidet ning osaleda rühmajuhina malevasuve kokkuvõtval kohtumisel, et analüüsida möödunud malevasuve ja seada uusi eesmärke 2023. aasta malevaks."

Viljandi linn pakub noorte töömaleva rühmajuhtidele esmaabi koolituse läbimist ning töövõtulepinguga tööd, kus brutotöötasu 13–14-aastaste noorte juhendamisel on 630 eurot ja 15–18-aastaste noorte juhendamisel 735 eurot.

Rühmajuhte otsitakse järgmistesse malevavahetustesse:

27. juuni – 8. juuli (15–18-aastased), rühmas 25 noort ja 2 rühmajuhti; 

11. juuli – 22. juuli (13–14-aastased), rühmas 25 noort ja 2 rühmajuhti;

25. juuli – 5. august (15–18-aastased), rühmas 30 noort ja 3 rühmajuhti;

8. august – 19. august (13–14-aastased), rühmas 25 noort ja 2 rühmajuhti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles