Viljandlased lõpetasid sisesõudehooaja hulga medalitega

Priscilla Õmblus
Copy
Üle-eelmisel nädalavahetusel U-19 vanuseklassi sisesõudmise maailmameistriks kroonitud Doris Meinbekile ei olnud vastast ka läinud laupäeval peetud Eesti sisesõudesarja viimasel etapil. Ühtlasi võitis ta oma vanuseklassis sarja kokkuvõttes.
Üle-eelmisel nädalavahetusel U-19 vanuseklassi sisesõudmise maailmameistriks kroonitud Doris Meinbekile ei olnud vastast ka läinud laupäeval peetud Eesti sisesõudesarja viimasel etapil. Ühtlasi võitis ta oma vanuseklassis sarja kokkuvõttes. Foto: Marko Saarm

Laupäeval peeti sisesõudmise sarja viimase, neljanda etapina Eesti meistrivõistlused. Et olud ei soosi endiselt külg külje kõrval võistlemist, leidsid need aset virtuaalselt. Viljandisse kogunes viis kulda, viis hõbedat ja neli pronksi.

Nagu ütles Viljandi treener Ruth Vaar, sõudsid sportlased oma koduklubides ning Viljandis oli startijaid 33, neist 23 Viljandi spordikooli õpilast.

Kõige nooremad, C-klassi võistlejad võtsid mõõtu 1000-meetrisel distantsil, teised läbisid klassikalise 2000-meetrise distantsi.

Viljandi spordikooli õpilastest tulid Eesti meistriks Doris Meinbek tütarlaste A-klassis (7.01,7) ja Liisa Sindi tütarlaste C-klassis (3.45,6). Viljandi sõudeklubi esindavatest sportlastest pälvisid Eesti meistri tiitli Leo Muiste U-23 vanuseklassi meeste klassis (6.03,1), Eve Sankovski naiste kergekaalus (7.43,9) ja Malle Lüdimois vanuseklassis N50+ (7.41,5).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles