Lillepoe meelisvärvid on kollane ja sinine

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Teemu lillepoe floristid Heli Tukk (vasakul) ja Kaili Kasak töötavad lillemere keskel, 8. märts on neile aasta kiireim päev.
Teemu lillepoe floristid Heli Tukk (vasakul) ja Kaili Kasak töötavad lillemere keskel, 8. märts on neile aasta kiireim päev. Foto: Elmo Riig

Täna, 8. märtsil peetakse rahvusvahelist naistepäeva. Teemu äri lillepood Viljandi turu kõrval pakub kollaseid ja siniseid krüsanteeme, mis on Ukraina lipu tooni. Poe florist Kaili Kasak ütles esmaspäeval, et üks härra oma silmarõõmule just sellised kimbud ostis.

«Tema silmist lugesime Ukraina lipu värvides lilleõite ostusoovi välja ja täitsime selle. Kollase ja sinise värviga lillekombinatsiooni on ostetud ka lauakaunistuseks.

Tundub, et inimestele läheb praegu Ukrainas toimuv väga korda,» kõneles Kaili Kasak.

Marcus Lillede kaupluses ostis esmaspäeva lõuna paiku tulpe ja nelke väärikas härrasmees Kaljo Mängel. «Tuleb naisele viia, armastus on meil suur, olen juba 56 aastat talle naistepäevaks lilli viinud ja seda traditsiooni rikkuda ei tohi,» sõnas ta.

Viljandi Piko lillepoes sõnas roose ostnud Rudolf Toss, et need lähevad elukaaslasele ja õele. «Naisi tuleb hoida ja lilled panevad nende silmad särama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles