Linn tahab, et ohtliku hoone omanik tagaks tänaval ohutuse

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Uus tänav 18 hoone on kehvas seisus ning omanik on võtnud linnalt loa, et see kolme aasta jooksul lammutada. Linn aga soovib, et omanik muudaks maja ohutuks võimalikult ruttu.
Uus tänav 18 hoone on kehvas seisus ning omanik on võtnud linnalt loa, et see kolme aasta jooksul lammutada. Linn aga soovib, et omanik muudaks maja ohutuks võimalikult ruttu. Foto: Elmo Riig

Linnavalitsuse hinnangul on Viljandis Uuel tänaval olev hoone trööstitus seisus ning omanik peab selle küljest lahtised detailid eemaldama või kõnnitee ajutiselt sulgema.

Linna õigusteenistuse peaspetsialisti Margit-Marit Raudsepa sõnul on majaomanikuga korduvalt suheldud. Talle on selgitatud, et peab tänavaäärse hoone kas korda tegema või selle lammutama. Omanik on otsustanud, et soovib selle lammutada.

«Ta on hästi mitu korda esitanud meile lammutusprojekte ja see on käinud mitu korda edasi-tagasi, sest sellel on puudusi,» sõnas Raudsepp. Jaanuari lõpus sai aga lammutusprojekt linnalt heakskiidu ning omanikule väljastati ehitusluba lammutamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles