Seisma jäetud autod segavad tänavate hooldamist

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Kui parkides liiklusreegleid ei rikuta, on seaduse silmis kõik korrektne, kuid sõiduk võib ühel või teisel moel kellelegi siiski ette jääda. See pilt on tehtud 16. veebruaril Viljandi kesklinnas.
Kui parkides liiklusreegleid ei rikuta, on seaduse silmis kõik korrektne, kuid sõiduk võib ühel või teisel moel kellelegi siiski ette jääda. See pilt on tehtud 16. veebruaril Viljandi kesklinnas. Foto: Elmo Riig

Tänava äärde või parklasse kuudeks seisma jäetud autod liikluseeskirja küll ei riku, aga võivad häirida tänavate hooldamist.

Viljandi haldusameti taristu- ja heakorrateenistuse teedespetsialist Heikki Teearu ütles, et niisuguste sõidukite kohta laekub linlastelt aeg-ajalt teateid ning ka ametnikud ise panevad olukorda tähele.

«Talvisel ajal võib kauaks tänava äärde jäetud sõiduk segada lume koristamist,» nentis ta. «Sel juhul püüame omanikuga ühendust saada, selgitame olukorda ja palume auto mujale parkida. Enamasti nii ka tehakse, aga vahel harva ei pruugi omanik telefonile ega kirjadele vastata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles