Viljandis koguti heategevuslikul kontserdil Ukraina toetuseks rohkem kui 18 000 eurot

Priscilla Õmblus
Copy
Pühapäeval Viljandi Vabaduse platsil korraldatud heategevuslikul kontserdil koguti Ukraina toetuseks üle 18 000 euro, mille Eesti Punane Rist annab omakorda Ukraina Punasele Ristile.
Pühapäeval Viljandi Vabaduse platsil korraldatud heategevuslikul kontserdil koguti Ukraina toetuseks üle 18 000 euro, mille Eesti Punane Rist annab omakorda Ukraina Punasele Ristile. Foto: Elmo Riig

Pühapäeval oli Viljandis Vabaduse platsil heategevuslik kontsert, kus Eesti tuntud artistid panid seljad kokku ja laulsid Ukraina toetuseks. Kuulajatel oli võimalus kontserdipileti asemel annetada raha Eesti Punase Risti kaudu Ukraina Punasele Ristile. Ja seda tehti heldelt: annetusi kogunes üle 18 000.

Pühapäeva pärastlõunal oli Viljandi Vabaduse plats triiki täis sinikollast värvi publikut, kelle ette astus kokku kuus esinejat: Lõõtsavägilased, Minimal Wind, Haldi, Jarek Kasar, duo Rita Ray & Johannes Laas ja NOËP. Kõigil neil on ühine eesmärk toetada Ukrainat praeguses kriisis ning koguda selleks raha Punase Risti abil.

Kontserdil ei olnud piletit ning selle asemel oli võimalus annetada. Kohal oli Eesti Punane Rist, kes kogus annetusi sularahas ja kaardimaksetena. Kogu annetuste tulu läks Eesti Punase Risti vahendusel Ukrainasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles