Viljandi Tulevik alustas hooaega võiduga

Priscilla Õmblus
Copy
Neljapäeva pärastlõunal Viljandist Männimäe jalgpallihalli eest bussiga Pärnu poole teele asunud Viljandi Tuleviku esindusmeeskond sai sama päeva hilisõhtul koju naasta hooaja esimeselt mängult tabelisse saadud kolme punktiga.
Neljapäeva pärastlõunal Viljandist Männimäe jalgpallihalli eest bussiga Pärnu poole teele asunud Viljandi Tuleviku esindusmeeskond sai sama päeva hilisõhtul koju naasta hooaja esimeselt mängult tabelisse saadud kolme punktiga. Foto: Elmo Riig

Neljapäeva hilisõhtul avas Viljandi Tuleviku esindusmeeskond esiliiga hooaja. Pärnu Rehepapi kunstmuruväljakul võõrustas neid hooaja avangus Pärnu jalgpalliklubi. Kaotusseisust välja tulnud Tulevik võttis Kristen Kähri ja Rainer Peipsi väravatest löödud 2:1 võidu ning kolm punkti tabelisse.

Viljandi Tuleviku peatreeneri Indrek Ilvese sõnul võeti küll vajalikud kolm punkti tabelisse, ent rahule ta rabeda mängupildiga ei jäänud. "Väga tahtsime alustada kolme punkti ja võiduga, ühtlasi teadsime, et Pärnu on sedasorti meeskond, keda peaksime võitma, kui tahame liigasse püsima jääda. Aga poleks uskunud, et esimene mäng nii rabe tuleb," nentis Ilves. "Ei teagi, kas oli liiga palju ülemotiveeritust. Olgugi et väravad on boonuseks, siis päris rahule mängupildiga ei saa jääda."

Küsimusele, kuidas tundus pärast talvisel perioodil sisetingimustes treeninud meeskonnale nüüd esimest mängu väljas kunstmuruväljakul mängida, vastas treener: "Väljak oli okei, selle taha küll ei ole pugeda."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles