Viljandi võrkpalliklubi meeskond vormistas järjest 11. võidu

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi võrkpalliklubi meeskond purjetab esiliigas võidulainel: kolmapäeval võttis ta järjest 11. võidu. Peatreener Tauno Lipu sõnul on eesmärk liiga võita.
Viljandi võrkpalliklubi meeskond purjetab esiliigas võidulainel: kolmapäeval võttis ta järjest 11. võidu. Peatreener Tauno Lipu sõnul on eesmärk liiga võita. Foto: Marko Saarm

Viljandi võrkpalliklubi sai esiliigas järjest 11. võidu, alistades kolmapäeval võõrsil 3:0 Imsport/Järvamaa. Viljandi peatreener Tauno Lipp jääb kindlaks hooaja alguses öeldule: eesmärk on liiga võita.

"Praegust tabeliseisu vaadates on meie eesmärk liikuda lõpuni nagu tank," lausus Tauno Lipp. "Ei ole vahet, kes vastu tuleb. Kui liigat võita tahad, siis pead kõiki võitma."

Lipu sõnad on kooskõlas meeskonna tegudega platsil. Küsimuse peale, millest praegune hea hoog tuleneb, vastas peatreener: "See on nüüd see koht, kus pidi juhtuma hakkama. Ütlesin juba hooaja algul, et kohe esimeste mängude najal ei saa järeldusi teha. Meil on väljakul suuresti uus võistkond ja algul tuli paar tööõnnetust. Andke aega atra seada, küll me selle rütmi leiame. Praegu oleme selle leidnud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles