Viljandi vald otsib taas Kolga-Jaani keskväljaku ehitajat

Copy
Kolga-Jaani keskväljaku ja bussiootekoja parimaks lahenduseks valiti idee, mille autorid on Tallinna tehnikakõrgkooli arhitektuuri­tudengid Kärt Kaljuvee, Hanna Riin Kink ja Helena Ojabstein.
Kolga-Jaani keskväljaku ja bussiootekoja parimaks lahenduseks valiti idee, mille autorid on Tallinna tehnikakõrgkooli arhitektuuri­tudengid Kärt Kaljuvee, Hanna Riin Kink ja Helena Ojabstein. Foto: Viljandi vald

Viljandi vallavalitsus kuulutas kolmandat korda välja riigihanke Kolga-Jaani keskväljaku ja bussiootekoja ehitamiseks ning kui ehituse maksumus jääb teatud piiridesse, on sellega nõus ka Reformierakond, kes plaani varem opositsioonis olles maha laitis.

Viljandi vallavanema Alar Karu sõnul on Kolga-Jaani üks suuremaid valla piirkondi, kuid sellel pole korralikku keskväljakut ja tänapäeva tingimustele vastavat bussiootekoda.

«Kolga-Jaani ootekoda on väga kehvas seisus. Loodetavasti on seekord hanke pakkumised vallale sobivamad, sest koostöös Tallinna tehnikakõrgkooli tudengite ja piirkonna elanikega leitud idee väärib elluviimist. Usun, et see annab Kolga-Jaani keskusele ajakohase väljanägemise ning uue hingamise,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles