NOËP ja Minimal Wind astuvad üles heategevuskontserdil Ukraina hüvanguks

Sakala
Copy
Pühapäevasel toetuskontserdil Ukraina hüvanguks astub Viljandi Vabaduse platsil teiste seas üles NOËP.
Pühapäevasel toetuskontserdil Ukraina hüvanguks astub Viljandi Vabaduse platsil teiste seas üles NOËP. Foto: Konstantin Sednev

Pühapäeval, 6. märtsil kell 14 algab Viljandi Vabaduse platsil noorte muusikute korraldatud kontsert Ukraina toetuseks. Üles astuvad Lõõtsavägilased, "Eesti laulul" teiseks jäänud Minimal Wind, Haldi, Jarek Kasar, Rita Ray ja Johannes Laasi duo ning NOËP.

Kontserdi korraldamist veavad eest Haldi Välimäe ja Ako Lehemets ning veel hulk Viljandi loomeinimesi.

"Sõda Ukrainas käib juba kuuendat päeva. Sõda mis on nii õudne ja traagiline, et selle kirjeldamiseks ei ole sõnu," kirjutasid korraldajad pressiteates. Nende sõnul siiski igal inimesel võimalik anda oma panus, et ukrainlasi selles õuduses natukenegi aidata. "Nii mõtlesime ka meie kultuurivaldkonnas tegutsevate noortena, mis oleks meie võimalused toetada ukrainlasi," märkisid nad. "Muusikute, kultuurikorraldajate, videograafide ja muude loomevaldkonnas tegelevate inimestena jõudsime järelduseni korraldada heategevuslikul eesmärgil kontsert."

Kontserdil ei ole piletit, aga kõigil tulijatel on võimalik teha Ukraina abistamiseks sularahaannetus. Seda kogub pühapäevasel kontserdil Eesti Punane Rist, kelle vahendusel toetusraha Ukrainasse abivajajateni jõuab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles