Viljandi linnavolikogu liige arutleb oma ühismeediakontol, kas Ukrainas on sõda selleks, et koroonapiiranguid seada (5)

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Viljandi linnavolikogu liige Tõnis Tulp ei ütle, et sõda Ukrainas on võlts, kuid ta usub, et sõjateemade varjus püütakse piiranguid seada.
Viljandi linnavolikogu liige Tõnis Tulp ei ütle, et sõda Ukrainas on võlts, kuid ta usub, et sõjateemade varjus püütakse piiranguid seada. Foto: Elmo Riig, kuvatõmmised (montaaž)

Viljandi linnavolikogu liige Tõnis Tulp arutleb oma ühismeedia postitustes, kas Ukraina sõda on seotud sellega, et tähelepanu soovitakse kõrvale juhtida koroonateemadelt. Sakalale sõnas Tulp, et ei väida, et sõda ei oleks. Viljandi volikogu EKRE ​saadikurühma juht Rein Suurkask ütles, et need ei ole erakonna seisukohad ega ühti tema omadega.

Viljandi linnavolikogu EKRE saadikurühma liige Tõnis Tulp jagas neljapäeval oma ühismeediakontol postitust, kus arutleti, kas Ukrainas käiv sõda on eskaleeritud selleks, et koroonateemadelt tähelepanu kõrvale juhtida. Postituses öeldakse, et sõda on "mõnus" vahend tähelepanu kõrvale juhtimiseks ning, et lugejad ei tohiks unustada, et meedia on rahvale juba mitu aastat valetanud. "Neid sõja häguseid pilte ja videosid võib igaüks teha," kirjutab Janno Kurss postituses, mida Viljandi linnavolinik jagas. Postitus lõpetatakse lausega: "Siin taga on mingi muu konks üldse ja kõik kes seal kohapeal live videosid teevad on tegelikult kinni makstud näitlejad."

Viljandi linnavolikogu liige Tõnis Tulp jagas oma sotsiaalmeediakontol teksti, milles arutletakse, kas Ukraina sõda on abivahend koroonateemadelt tähelepanu kõrvale juhtimiseks.
Viljandi linnavolikogu liige Tõnis Tulp jagas oma sotsiaalmeediakontol teksti, milles arutletakse, kas Ukraina sõda on abivahend koroonateemadelt tähelepanu kõrvale juhtimiseks. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles