OTSEÜLEKANNE Pärimusmuusika aidas anti kontserdi osana kätte aastapreemiad

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Eesti lipp.
Eesti lipp. Foto: Elmo Riig

24. veebruari tähtsündmus Viljandis on kontsertmõtisklus koos linna aastapreemiate kätteandmisega pärimusmuusika aida suures saalis. Tänavu on üritus publikuta ning seda saab vaadata ja kuulata otseülekande vahendusel.

Kell 14 algaval ja poolteist tundi vältaval kontserdil antakse kätte Viljandimaa vapimärk, mille seekord saab spordiedendaja Ilmar Kütt.

Tänavuse kontserdi looja on Viljandi kitarrifestivali meeskond, lavastaja on Ringo Ramul. Üles astub kitarrikvintett GuitarArte koosseisus Jaak Sooäär, Mart Soo, Robert Jürjendal, Andre Maaker ja Ain Agan, solistina lööb kaasa Anett Tamm. Kontsert kulgeb mõtiskleva lavastusena, mille osa on Viljandi linna aastapreemiate kätteandmine.

Linnapea Madis Timpson sõnas, et pidustuste juures tuleb ka tänavu arvestada koroonaviiruse levikuga. "Kõigi hea tervise säilimise huvides oleme kutsunud kokku vaid preemiate saajad. Kõik teised soovijad saavad sellest pidulikust sündmusest osa veebi vahendusel," lausus ta.

Pärimusmuusika aita on lubatud minna vaid kutsetega külalistel ehk siis kontserdil esinejatel, auhindade laureaatidel ning linnavalitsuse ja -volikogu asjasse puutuvatel liikmetel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles