Rahataotlejate rüsin tekitas e-kulkas tõrke

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Esmaspäeva õhtul sattus Kultuurkapitalile rahataotluse esitamisega teiste seas hätta kultuurikorraldaja Piret Aus. Ta jagas oma takerdumiste lugu ühismeedias. Teisipäeva hommikuks oli e-kulka keskkond taas korras ja taotlused said esitatud.
Esmaspäeva õhtul sattus Kultuurkapitalile rahataotluse esitamisega teiste seas hätta kultuurikorraldaja Piret Aus. Ta jagas oma takerdumiste lugu ühismeedias. Teisipäeva hommikuks oli e-kulka keskkond taas korras ja taotlused said esitatud. Foto: Kuvatõmmis

Esmaspäeva õhtul sattusid paljud kultuurikorraldajad hätta, sest keskööl lõppes Kultuurkapitalilt toetuste taotlemise voor, aga e-kulka keskkond, kus taotlusi esitada sai, lakkas töötamast. Oma osa andis sellesse asjaolu, et viimasel hetkel taotlejaid oli väga palju.

Kultuuriakadeemia kultuurikorralduse õppejõud Piret Aus on oma sõnul tudengitele alati rõhutanud, et sellise tööga tuleb varakult pihta hakata. "Viimasel hetkel läheb alati vool ära, katkeb internet või midagi muud. Nagu lõputöögagi juhtub, et vanaema koer sööb ära," ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles