Kogemus Mehed käisid Ennuksemäel metsavennaelu maitsmas

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Seitsmemeheline punt, kes teenis aastatel 2006 ja 2007 koos vahipataljonis miinipildujarühm, käib kaks korda aastas koos ja unustab tänapäevased mugavused. Seekord võttis retkest osa neli meest (vasakult): Mairo Kirss, Indrek Merimaa, Janno Rauk ja Sten Seebold.
Seitsmemeheline punt, kes teenis aastatel 2006 ja 2007 koos vahipataljonis miinipildujarühm, käib kaks korda aastas koos ja unustab tänapäevased mugavused. Seekord võttis retkest osa neli meest (vasakult): Mairo Kirss, Indrek Merimaa, Janno Rauk ja Sten Seebold. Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel ööbis sõpruskond, kes ligi 15 aastat tagasi koos kaitseväes teenis, ekstreemsete kogemuste otsingul Ennuksemäe punkris.

Üks seltskonna liige Janno Rauk, kes oli tulnud Muhu saarelt, rääkis, et kaks korda aastas saavad nad kokku ja otsivad sellised kohti, kus liiga mugav ei ole. "Et tulla tavapärasest mugavast elust ja rutiinist välja," selgitas ta.

Tavalisest seitsmesest seltskonnast oli retke ette võtnud neli meest. Rauk rääkis, et nad olid varem käinud metsavennapunkris Lihula kandis, aga see oli maa peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles