Vaata treilerit! Osalt Viljandimaal filmitud suurte staaridega õudusfilm jõuab vaatajateni kevadel

Margus Haav
, reporter
Copy
Õudusfilmi "Kaksik" võtetel rajati Huntaugu mäele surnuaed.  
Õudusfilmi "Kaksik" võtetel rajati Huntaugu mäele surnuaed.  Foto: Elmo Riig

Soome filmitegija Taneli Mustoneni õudusfilm "The Twin" linastub mais. Filmi keskmes on pere, kes püüab oma elu üles ehitada ühes Skandinaavia maakohas. Noore emana astub linateoses üles Austraalia näitlejatar Teresa Palmer ja meespeaosas on Šoti näitleja Steven Cree. 

Osa filmist võeti mullu kevadel üles Viljandis ja Viljandimaal. Männimäel vändati loo avastseeni aprillis. Samal päeval jõuti vanalinna Laidoneri platsile. Põhiliselt filmiti aga Heimtali kandis ning kokku tegutseti Viljandimaal üle kuu. Staaridel oli Eestis väga huvitav, sest siia kanti polnud keegi neist varem sattunud.

Filmi meeskond koosnes poolesajast inimesest, kellele tuli suurematel võttepäevadel lisaks sama palju kohapealt värvatud statiste. Statistid on seotud detailse vaikimislepinguga ning võttepaikadest, ammugi filmi sisust ei tohi nad rääkida. Ka näitlejad ja ülejäänud meeskond ei avaldanud vähimaidki detaile, mis võiksid tegevuskäigule valgust heita. Sakala pääses filmivõtteid vaatama tingimusel, et fotodele ei jää peaosalisi ega filmistseene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles