Holstre-Polli rajal tuleb Sakala suusamaraton

Priscilla Õmblus
Copy
Kui sel pühapäeval ootab ees 48. Tartu maraton, siis järgmisel laupäeval sõidetakse Viljandimaal Holstre-Polli radadel Sakala suusamaraton.
Kui sel pühapäeval ootab ees 48. Tartu maraton, siis järgmisel laupäeval sõidetakse Viljandimaal Holstre-Polli radadel Sakala suusamaraton. Foto: Elmo Riig

Olgugi et ilm mängib vingerpusse, käib suusaradadel vilgas elu: kui sel pühapäeval tuleb legendaarne Tartu maraton, siis järgmisel laupäeval võib tuhiseda mööda Holstre-Polli radu traditsioonilisel Sakala maratonil.

Sakala suusamaratoni eestvedamise on sedapuhku enda peale võtnud MyFit Runi jooksuklubi koos Holstre-Polli vabaajakeskuse, Sakala suusaklubi ja Viljandi vallaga ning see on talle peakorraldaja Raivo Nõmme sõnul esimene kord niisugust asja teha.

Sakala suusamaratoni korraldamisse on tulnud üsna pikk paus: pärast 2016. aastat pole seda toimunud. "See on ilmselt tingitud ilmaoludest," märkis Nõmm. "Aga austusest endiste korraldajate vastu ja arvestades seda, et Holstre-Pollis on Eesti ühed ägedamad suusarajad, otsustasime, et teeme ära."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles