Kohtutäitur kuulas vallamajas maad ehitajale mõeldud raha järele

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viiratsis on lasteaia rajamine veninud nüüdseks kolm ja pool kuud. Samas kinnitavad nii vallajuhid kui ehitusfirma juht, et lõpp paistab.
Viiratsis on lasteaia rajamine veninud nüüdseks kolm ja pool kuud. Samas kinnitavad nii vallajuhid kui ehitusfirma juht, et lõpp paistab. Foto: Marko Saarm

Pikki aastaid vallavanemana töötanud Alar Karu ei mäleta, et oleks varem saanud kirja mõnelt kohtutäiturilt küsimusega, kas vallale ehitustöid tegevale ettevõttele on ehk mingi osa summast välja maksmata, andes aimu, et ta sooviks seda raha endale.

Seda, et Viiratsisse lasteaiaruume rajav osaühing Lasten Ehitus on rahalistes raskustes, teadis vallavalitsus juba kevadel, kui ehitajat kõigi pakkujate vahel valima hakkas. Et aga maksuametiga oli ettevõttel sel hetkel, kui vallavalitsus otsuseid langetama pidi, kõik korras, tuli leping sõlmida Lasten Ehituse kui parima pakkujaga.

Mured hakkasid vallavanem Alar Karu sõnul pihta peaaegu kohe. Ehitus, mis pidi novembri keskpaigaks valmima, lükati edasi detsembrisse, siis veebruari. Nüüd on see sellises seisus, et abivallavanem Alvar Pähkli sõnul võiks kohe-kohe valmida. Ehitusfirma juht Raimo Kotkas loodab nädalaga tööd lõpule saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles